Hvem er jeg
Marcher Schmidt familien

Jeg er født i 1982 og blev uddannet pædagog i 2007. Jeg har siden da arbejdet med børn.

Jeg har desuden været spejderleder i en lang årrække, men har sat det på pause, for at få mere tid med familien.

Jeg startede min private pasningsordning d. 1 marts 2018.

Jeg lægger stor vægt på, at alle er forskellige og skal behandles forskelligt, for at kunne udvikle sig. Jeg elsker at være ude og bruge naturen, men også at være kreativ, hvor det er børnene, som er mest i spil. Jeg har en positiv tilgang og glædes over hverdagens små ting.

Jeg nyder at følge børnenes interesser, og give dem nærvær og en voksen som har tid. Jeg glædes over de små udviklingstrin, hvor man rigtigt lader børnene mærke deres sejre, imens man kan se, hvordan de vokser af den. De små sejre i hverdagen betyder meget og jeg kan f.eks. sagtens finde på at gå i garderoben, blot for at styrke børnene i, at tage tøj på selv.

 

Min familie består af min mand, Stefan, som arbejder som AV-tekniker. Mads fra 2003, min bonussøn. Benjamin  fra 2004, ligeledes min bonussøn. Lærke fra 2011 og Lasse fra 2014.

 

Vores hus har vi boet i siden 2008. Vi har 205 kvadratmeter, hvor jeg bruger to værelse, samt køkken, gang (garderobe) og badeværelse til børnene. Vi har en dejlig have, med god plads til børnene, hvor vi desuden har en shelter og et bålsted. I nærmiljøet har jeg både skov, å, legepladser, bakker, heste og køer. I vores carport har vi et lukket rum med mine 4 krybber, som de 4 af børnene sover i, den sidst tilkomne sover i egen barnevogn. 

Vi har ingen dyr og ryger ikke.